Hopp til innholdet

Smartspar

Spareappen Smartspar gjør det moro å spare i fond. Du trenger ingen forkunnskaper og vi hjelper deg hele veien. Du kan enkelt opprette sparing og appen kan brukes av alle - uansett bank.

Smartspar - Spareappen for alle

Smartspar hjelper deg enkelt i gang med sparing i fond. Du trenger ingen forkunnskaper og vi veileder deg gjennom i appen fra start til mål. Det kan være lurt å spare et fast beløp hver måned, også kalt en spareavtale. 

Spareappen kan brukes av alle, uavhengig av hvilken bank du er kunde i og hvilke fond du ønsker å spare i.

Last ned Smartspar

Kom i gang med sparing på mobilen

 1. Last ned Smartspar og logg inn med BankID
 2. Få anbefalt et fond basert på hvor lenge du ønsker å spare og hva som er viktig for deg
 3. Opprett en spareavtale
 4. Gratulerer - du er i gang med sparingen din!
Appstore logo  Google Play logo

Ofte stilte spørsmål

Vi har mange ulike fond å velge mellom, både rentefond, kombinasjonsfond og aksjefond. Vi hjelper deg å velge det fondet som passer best for din sparing, avhengig av hvor lenge du ønsker å spare og hvor mye du tåler at sparesaldoen din svinger over tid.
Smartspar fungerer på de aller fleste iPhone og Android telefoner. Dersom du har en veldig gammel mobil kan det være at appen ikke fungerer helt optimalt og vi anbefaler at du oppdaterer appen jevnlig. Hvis du har problemer med å logge inn i Smartspar, kan det være lurt å sjekke om appen må oppdateres i App Store eller Google Play.
 • Gå til App Store eller Google Play og søk på Smartspar.
 • Last ned appen
 • Logg inn med BankId
 • Last ned Smartspar ved å trykke på et av ikonene og logg inn med BankID.
 • Følg stegene for å kunne ta i bruk appen
 • Trykk på "Spar i fond" - helt nederst på siden
 • Velg om du vil sette inn et engangsbeløp eller opprette en fast månedlig sparing
 • Følg prosessen som kommer, og vi hjelper deg helt i mål.
 • Gratulerer - du er nå i gang med fondssparing!

Ellen Eid Nørstrud

Rådgiver Personmarked

Johan Gangstad

Teamleder PM Trondheim & Fagansvarlig Sparing

Jon Halvor Langås

Rådgiver Personmarked

Viktig informasjon

Innholdet på disse sidene er markedsføring og må ikke oppfattes som personlig rådgivning. Det er kun våre autoriserte rådgivere som kan gi personlig rådgivning. Hvis du ønsker rådgivning fra en av rådgiverne våre kan du booke møte her.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalterens dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det er knyttet risiko til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før tegning oppfordres det til å lese fondenes nøkkelinformasjon og prospekt.

Informasjon om fondenes investeringsmandat og risiko finner du i det enkelte fonds prospekt og nøkkelinformasjon som er tilgjengelig på våre nettsider. 
Oversikt om fondenes kostnader finner du her.