Hvorfor bør du velge oss?

For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)

DYKTIG

Våre rådgivere er dyktige i fagene sine, og de ønsker å gjøre sitt beste for deg som kunde. De holder seg oppdatert på nye løsninger og bistår for å hjelpe deg. 

IMØTEKOMMENDE

Hos oss blir du møtt av et smil og rådgivere med glimt i øyet. Vi skal spille på samme lag slik at vi kan gjøre din bankhverdag enklere.

NÆR

Vi er der for deg, og vi skal være tilgjengelige for kundene våre i alle kanaler. Som lokalbank bryr vi oss om lokalsamfunnet og gir tilbake.  

Hjelp til å ta gode valg. Alltid!

Vi er en lokalbank med høy kompetanse og et komplett tilbud som hjelper deg å ta gode valg. Alltid!

Personlig rådgivning, gode løsninger, konkurransedyktige betingelser og enkel hverdagsbank – det er noe av hva vi kan tilby.

Hos oss kan du komme innom for en uformell prat over en kaffekopp. Sammen med en fast rådgiver får du faglige og nyttige råd som du kan stole på. Slik får du det beste utgangspunktet med tanke på å ta riktige valg for deg og din økonomi.

Vi følger deg i alle livets faser. Enten du trenger finansiering, sparing, forsikring eller bare gode råd – har vi produktene og tjenestene du trenger.

Det skal være hyggelig å være kunde i MelhusBanken. Derfor møter du de samme personene på telefon som du møter i banken. Det gjør at vi blir godt kjent med deg og dine behov, og kan gi enda bedre rådgivning.

 

 

Våre fagområder

Dagligbank:

Det er enkelt å være kunde hos oss. Har du spørsmål eller trenger hjelp med noe, så stiller vi opp. Vi tilbyr alle tjenestene du trenger for en enklere bankhverdag.

Finansiering:

Livet forandrer seg - og det samme gjør behovene dine. Hos oss får du hjelp til å ta gode valg. Alltid! Enten det gjelder finansiering til den nye bilen, din første bolig eller andre planer.

Forsikring: 

Noen spørsmål er det greit å få hjelp med. Forsikring av verdifulle eiendeler og forsikring for de du er glad i for eksempel. Da er det ikke tilfeldig hvem du snakker med. Vi vet hva som må være på plass og hjelper deg å se helheten i økonomien din.

Sparing:

Det finnes ulike måter å spare på. Hvilken som er best for deg avhenger av hvor lenge du vil spare og hvor mye risiko du er villig til å ta. Full oversikt og gode valgmuligheter. Uansett spareform, vi gir deg oversikten og gode råd på veien.

Kreditt:

Større fleksibilitet, økt handlefrihet og en tryggere handel, innenfor fornuftige rammer. Vi gir deg personlig rådgivning og hjelp til å ta de riktige valgene. 

Kontakt oss

Vennligst fyll ut navn
Vennligst legg igjen en beskjed
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse