Hopp til innholdet
Kalender; "Book et møte i dag"

Råd som passer for deg

Råd kommer i mange former. Du har velmente råd, smarte råd og ikke fullt så gode råd. Faktisk så er det en jungel av råd der ute. Da er det greit å vite at du kan prate med fagfolk.

Visste du at vi har en egen rådgivertjeneste hvor du enkelt kan booke tid, for en samtale med en av våre rådgivere?
 
I rådgivingsmøtene hjelper vi deg å få en oversikt over dagens situasjon, gi råd som passer for deg, og setter opp en plan for hvordan du best kan nå målene dine.
 
Hva som er riktig for deg og din familie kommer helt an på situasjonen din. Og det som fungerer for naboen eller kollegaen din, er ikke nødvendigvis det samme som du trenger.
 

Så, hva får jeg ut av en prat med banken?

Forhåpentligvis veldig mye. Selv om du har orden på økonomien din, kan det hende du mangler en overordnet plan? I et rådgivermøte får du oversikt over alle delene av økonomien din, og sammen legger du og rådgiveren en god plan for fremtiden. Temaene kan være alt fra små hverdagsendringer til hvordan du planlegger for fremtiden.
 
Vi finner en av våre autoriserte rådgivere som har erfaring og kunnskap til dine spørsmål. Hvis du ønsker, vil dette også være din faste kontaktperson fremover.
 
Møtet varer ca. en time, og kan gjennomføres slik du ønsker - i bankens lokaler, på telefon eller via teams. Rådgivermøtet er gratis og hvem som helst kan ta kontakt 😊