Hopp til innholdet
Solistene står på scenen etter premieringen.
Solistene står sammen på scenen etter kåringene.
Nyhet

MelhusBankens Talentpris feiret 10-års Jubileum

MelhusBankens Talentpris, nå i sitt 10. år, fortsatte å feire musikalsk talent og lidenskap med en uforglemmelig kveld sist lørdag. 

Kultursalen i Melhus rådhus var scenen for årets begivenhet, hvor åtte solister, håndplukket fra Kulturskolen i Melhus, samarbeidet med Melhus Janitsjarkorps for å fremføre hvert sitt musikkinnslag. Bla videre for å se hvem som vant!

Hedda på bass.
Hanne på vokal.
Mari på trombone.
Martinus på gitar.
Esten på tangent.
Olivia på vokal.
Maya på bass.
Odin på slagverk
Vi gratulerer Odin Eggen med førstepris, Martinus Landsem med andrepris og Maya Brevik med tredjepris. Vi gratulerer også Olivia Iversen-Aune, Mari Venås Eggen, Hanne Lauritzen, Hedda Hansen Løvseth og Esten Sunnset med delt fjerdeplass. I tillegg ble årets Talentpris mer spennende med innføringen av publikumsprisen, delt mellom Odin Eggen og Mari Venås Eggen etter en spennende avstemning.

Eirik Grøseth Sund, representant for MelhusBanken, uttrykte sin beundring for deltakernes talent og dedikasjon. "Dere er så heldige å ha musikk som deres store interesse, og dere har utvilsomt talent, men det er også svært mange timer som går med i øving for å bli som flinke dere er, og det står virkelig respekt av den innsatsen dere har lagt ned for å komme dit dere er i dag."

MelhusBanken er en stolt samarbeidspartner av Talentprisen, og vi er glade for å kun støtte unge talenter i regionen vår. Alle deltakere ble belønnet for sitt arbeid og engasjement.

Talentprisen har utviklet seg til å bli en viktig del av Melhus' kulturliv, og vi ser frem til å fortsette å feire musikalsk talent i årene som kommer. Gratulerer til alle deltakerne, og vi ser frem til å følge med på utviklingen deres.
Melhus Janitsjarkorps spilte også under kvelden.