Hopp til innholdet
Rådgivere Karen og Per Olav smiler

Alltid tid til en prat

Vi som jobber som rådgivere i MelhusBanken har ofte to ting felles: vi er glade i mennesker og vi er nerder når det kommer til økonomi.

Økonomi er en stor del av livene våre, på godt og vondt. I dagens samfunn florerer det av råd der ute, noe som kan være ganske forvirrende. Fordi, det som er riktig for vennene eller naboen din, er ikke nødvendigvis det riktige for deg.
Din økonomi må formes til livet du lever, og den fremtiden du ønsker.  
Derfor bruker vi tid på kundene våre. Slik at vi får en god oversikt over situasjonen du befinner deg i, og kan gi råd ut ifra det. For oss en økonomi mer enn en jobb. Vårt mål er å være en nyttig støttespiller for deg i de ulike fasene i livet ditt.

 

Løsninger som passer til deg

God økonomi handler ikke nødvendigvis om å være rik, men å ha et bevisst forhold til penger og hva man bruker de på. Men en god plan på dette kan du bruke mer tid på det som er viktig for deg.
 
Det er få dager som er like når man jobber som kunderådgiver. Men, det beste er å treffe alle menneskene. Den følelsen vi sitter igjen med, når noen er takknemlige for at vi tok oss tid og løste utfordringen deres, er ubetalelig.
Det er rene lykkefølelsen! Fordi da vet vi at vi har utgjort en forskjell for folk.  
Lurer du på noe rundt økonomien din? Eller ønsker du bare å ta en generell prat for å se om det finnes muligheter?
 
Vi har alltid tid til en prat 😊