Hopp til innholdet
En person i rød t-skjorte står på taket av en hvit bobil og bruker kikkert for å se på landskapet. Bakgrunnen viser et speilblankt fjord omkranset av frodige grønne skoger og snødekte fjelltopper.

Bobilforsikring
  • Forsikre bobilen din med vår beste dekning Bobil Pluss
  • Fuktskader for bobiler nyere enn 15 år
  • Motorskadeforsikring inntil 10 år eller 200 000 km

Hva dekker bobilforsikringen?

Sikre bobilen din så reisen og ferieturen blir en god opplevelse. Vi tilbyr fire ulike bobilforsikringer. 

Med Bobil Pluss har du dekning for ferieavbrudd om noe skulle skje med bobilen når du er på ferie. Vår beste forsikring og dekker også fastmontert utstyr i bobilen og motorskade.

Visste du at?

Alle må ha ansvarsforsikring på bobilen. I tillegg kan du utvide forsikringen avhengig av hvilken bobil du har og hvordan du bruker den.

Spørsmål og svar om bobilforsikring

Egenandel er den summen du selv må betale ved en skade. Under kasko kan egenandelen velges, mens andre skader har faste egenandeler.
Hvis du overskrider årlig kjørelengde, kan du risikere at erstatningen settes ned ved skade. Sørg for å ha tilstrekkelig kjørelengde hvert år.
Hvis du skal leie ut bobilen din sporadisk må du sørge for å si ifra til oss så vi kan legge inn dette i forsikringsbeviset.
Hvis bobilen avregistreres, vil forsikringen gå over til lagringsforsikring.
Hvis du skal registrere bobilen igjen må du sørge for at forsikringen er igangsatt igjen og påregistrering må gjøres hos Statens vegvesen.

Tips og råd