Hopp til innholdet
Kvinne som er ute og ser på mobilen

Få bedre kontroll på økonomien

Ønsker du å få full kontroll på hverdagsøkonomien? Det er lettere å ha oversikt og senke skuldrene når alle inntekter og utgifter er samlet hos lokalbanken. Les mer om fordelene her.

Uansett hvilken livsfase du er i, har du nok flere faste utgifter og inntekter. Som student har du kanskje studielån og ekstrajobb, og utgifter til leie av leilighet, Netflix-abonnement og lignende. Som nyetablert opplever mange at en større andel av inntektene går til faste utgifter, spesielt hvis man har fått barn eller kjøpt sin første bolig.

Utgiftene stopper ikke opp selv om barna blir eldre. Selv om man gjerne har høyere inntekt enn tidligere, øker ofte utgiftene når barna blir eldre - flere fritidsaktiviteter og mer utstyr å betale for. Noen regninger kommer til far og noen til mor, og det kan være vanskelig å holde oversikt. Med hele familien samlet i en bank kan man lettere ha en felles økonomi, felles regningskonto og bedre oversikt og kontroll. Man kan også ha AvtaleGiro og faste avtaler på treningsstudio og strømmetjenester som er lettere å administrere med én bank.

Som pensjonist går de fleste ned i inntekt, men har fortsatt mange ulike utgifter som mat, klær, drivstoff, vedlikehold på bolig og offentlige avgifter. Det kan fort bli forvirrende å spre disse transaksjonene over flere kontoer. Derfor bør du flytte lønnen din til oss, hvor du kanskje også har lån eller forsikring.

Alt på ett sted

Når du samler alt på ett sted, kan du lettere se helheten i økonomien din og forstå hva pengene dine går til. En titt i nettbanken, eller en enkelt bankutskrift, gir deg et komplett bilde av utgiftene og inntektene dine. Følger du et budsjett eller har sparemål du vil nå, kan det hjelpe å samle alle utgifter og inntekter på ett sted.

God personlig rådgivning

Vi i lokalbanken din er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt. Rådgiveren din er alltid klar til å hjelpe deg med gode råd og tips. Når du samler lønn, lån og andre utgifter i lokalbanken din, får rådgiveren bedre innsikt i økonomien din og kan gi deg mer personlig rådgivning. Vi er faktisk så opptatt av kundene våre at vi vant Årets beste kundeservice i 2020!

Bedre kontroll på utgifter

Husk å flytte AvtaleGiroer fra tidligere banker og oppdatere abonnement på for eksempel strømmetjenester, mobil eller matkasser med ny kortinformasjon. Mange opplever at å bytte bank gir bedre kontroll på utgifter – kanskje blir man overrasket over et abonnement man hadde glemt, eller man bestemmer seg for å rydde opp i faste utgifter og kvitte seg med ting man ikke trenger. Rådgiveren din kan hjelpe med praktiske ting og økonomisk rådgivning. Vi har fokus på ekte personer som hjelper deg, og du kan snakke med oss på chat, mail eller telefon og få hjelp raskt.

Hos oss får du smarte løsninger som gjør bankhverdagen smidigere, og gratis personlig rådgivning. Da kan du fokusere mindre på bank og økonomi, og mer på de fine hverdagsøyeblikkene. Bedre kontroll på økonomien gir rett og slett mer hverdagsglede. Ta kontakt med banken din i dag for å flytte lønnen din til oss og samle alt hos banken som kjenner deg best.