Hopp til innholdet

Bli med i Fordelsprogrammet

Ønsker du å få gode rabatter og kampanjer – meld deg på fordelsprogrammet vårt i mobil- og nettbanken. Det er helt gratis å være med og du kan enkelt melde deg av. Det eneste du må ha er et Eika Kredittkort 😍

Spar noen kroner når du handler i hverdagen!

Selv små beløp kan utgjøre en forskjell.

Som fordelskunde kan du benytte deg av faste rabatter og løpende kampanjer. Det eneste du behøver å gjøre er å melde deg på i mobil- og nettbanken og følge med på våre månedlige nyhetsbrev.

Slik melder du deg på:

  1. Logg inn i mobil- og nettbanken.

  2. Meld deg på under Eika Kredittkort, Administrert kortet ditt, Fordelsprogram.

  3. Bruk ditt Eika Kredittkort og få rabatten utbetalt til kredittkortet.

Spørsmål og svar om fordelsprogrammet

Så enkelt er det:

  • Meld deg på Fordelsprogrammet i mobil- og nettbanken. Logg inn, velg ditt Eika Kredittkort deretter Administrer kortet mitt og Fordelsprogram. Er du ikke påmeldt får du ikke opptjent rabatt.
  • Bruk jevnlig ditt Eika Kredittkort.
  • Ta storhandelen på lørdager slik at du kan få spare litt på dagligvarehandelen.
  • Betal månedskort eller billetter for kollektivtransport som tog, buss og trikk med kredittkortet.
  • Hold deg oppdatert på aktuelle tilbud slik at du ikke går glipp av noe.

Det er viktig å legge merke til at kjøp gjort med kredittkortene Eika Ansatt eller Eika Bedrift ikke gir rabatt. Sjekk alltid beskrivelsen under hvert av de aktuelle tilbudene som gir deg detaljert informasjon om betingelsene for rabatten i kampanjeperioden.

Litt om bransjekoder
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.


Du kan maksimalt opptjene 500 kr i rabatt per måned, og 2 500 kr per kalenderår. Beløpsgrensene omfatter alle faste rabatter og løpende kampanjer i løpet av året.

Rabatten utbetales automatisk til ditt Eika Kredittkort måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du oversikt over hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.