Hopp til innholdet

Kickback fra lokalbanken

Som sparebank har vi en viktig rolle i lokal verdiskaping, gjennom å være kunde i din lokale sparebank bidrar du også til utviklingen av eget lokalsamfunn.

Vi ønsker oss flere lokale kunder

Vi ønsker oss flere lokale kunder, og vi vet at det er mange tilflyttere og nye som enda ikke har prøvd oss. Derfor benytter vi nettverket vårt til å nå ut til dere. Avtalen er slik; du booker et møte med oss. Helt uforpliktende! For hvert møte som gjennomføres får laget ditt 500,- kroner i støtte. Du får din egen rådgiver og ekstra gode betingelser. 
 
Vinn-vinn kaller vi det 😊

Kickback har sommerferie!

Vi kommer tilbake i høst så hold øynene åpne. 
Unger på vinterarrangement får ansiktsmaling av bankansatt på stand. "Kickback fra lokalbanken"

Slik fungerer det
  • Fyll inn din kontaktinformasjon
  • Gjennomfør et rådgivningmøte
  • Laget ditt får kickback på 500 kr

Retningslinjer

Kickback fra lokalbanken er en ordning der MelhusBanken gir en støtte til et lag eller forening når dere eller deres familie og venner tar et møte med oss for en uforpliktende samtale om banktjenester. Denne samtalen kan skje enten personlig i et av våre kontorer , på telefon eller digitalt.
Hvis du eller noen du kjenner booker et møte med en av MelhusBankens rådgivere for å diskutere banktjenester, vil pengene gå direkte til støtte for det laget dere er tilknyttet.
Det er viktig å merke seg at det ikke er nødvendig å inngå en kundeforpliktelse med MelhusBanken for at denne støtten skal utløses, kun at møtet gjennomføres.

Kickback, altså støtte, blir utbetalt til det spesifikke laget når en potensielle breddekunde har gjennomført sitt kundemøte med en av rådgiverne våre.
  • Personer eller familier som ikke har et eksisterende kundeforhold med MelhusBanken.
  • Personer eller familier som allerede er kunder i MelhusBanken, men som ikke har MelhusBanken som sin primære bankforbindelse.
  • Personer eller familier som er kunder i MelhusBanken, men som ikke bruker banken for skade- og personforsikring, langsiktig sparing og/eller pensjonssparing. 

Lurer du på noe?