Tiltak for å begrense spredning av koronaviruset

PRESSEMELDING

 

Fra MelhusBanken                                                               

 

BANKEN INNFØRER TILTAK FOR Å BEGRENSE SPREDNING AV KORONAVIRUSET

MelhusBanken ønsker å bidra til å redusere risikoen for spredning av koronaviruset. Banken har derfor besluttet å stenge alle kontorer for ikke planlagt besøk fra og med fredag 13. mars.

Dette medfører til at dørene til banken vil være stengt, men møter som er avtalt kan gjennomføres. Dette forutsatt at besøkende ikke kjenner på symptomer eller er i karantene. Det vurderes fortløpende hvor lenge dette tiltaket varer. Digitale løsninger som mobilbank og nettbank vil være i normalt drift. Det vil også minibanker og innskuddsautomater. Kunder oppfordres til å bruke slike løsninger i så stor grad det lar seg gjøre, men banken vil også være behjelpelig på telefon og via digitale kanaler.

MelhusBanken har alltid vært opptatt av omsorg for kunder og lokalsamfunn. Når det oppstår en slik krise som vi opplever nå, er banken opptatt av å begrense konsekvensene for privatpersoner, næringsliv og lokalsamfunn. I en slik ekstraordinær situasjon kan det oppstå behov for god økonomisk rådgivning og finansielle løsninger. Et godt råd er å ta kontakt med banken dersom man er usikker på hvordan man skal håndtere økonomien som følge av krisen.


Melhus 12. mars 2020

 

For ytterligere opplysninger kontakt

Banksjef Ragnar Torland

Mobil: 406 34 049

E-post: ragnar.torland@melhusbanken.no