Sammen med Parkdressen.no har vi funnet en innovativ og litt annerledes måte å gjøre det på, som i tillegg er bærekraftig.

Vi gir bort et gratis parkdress-abonnement til alle barna i én barnehage i Melhus Kommune, for ett barnehageår.

Parkdressen.no mener det er bedre å leie enn å eie. Målsetningen er å skape gode forbruksvaner for den generasjonen som vokser opp slik at de kan ha et mer bærekraftig forbruk i fremtiden.

Ved å leie parkdress, får barna en størrelse som passer godt fra dag 1. Dressen har en fleksibel 2-lags løsning slik at den kan brukes gjennom alle 3 sesongene - høst, vinter og vår. Når de vokser ut av størrelsen, bytter man bare til en større størrelse. Skulle dressen bli ødelagt ved bruk får man tilsendt en ny og den gamle blir tatt inn til reparasjon.

På slutten av parkdress-sesongen, samles alle dressene inn for vask, impregnering og eventuell reparasjon, og deretter gjort klar for en ny sesong hos en ny familie. Dette tilbudet koster 99 kroner i måneden, men den kostnaden har vi lyst til å ta for alle barna i én barnehage for kommende parkdress-sesong.

I den forbindelser trenger vi deres hjelp til å nominere. Skriv hvilken barnehage i Melhus kommune du mener bør motta denne gaven i vårt innlegg på Facebook. Kanskje nettopp den du nominerer, vinner