Markedsansvarlig og teamleder for privatmarked på Melhus, Eirik Grøseth Sund, deler følgende ord om innsatsen: "Juleinnsamlingen er et svært viktig tiltak som handler om å stille opp for de som er i en sårbar økonomisk livssituasjon. Det er en selvfølge for MelhusBanken å stille opp og bidra, det er en del av vårt samfunnsoppdrag. Vi håper vi kan gjøre vårt for å bidra til at flere får en litt enklere hverdag inn mot jul." 

Vi oppfordrer alle til å bidra, det skal ikke mye til for å gjøre en forskjell. Enten du har strikket en gave eller kjøper en gave til de som kanskje ikke har like mye å glede seg over i julen. Gavene kan legges under juletreet på MelhusBankens kontor i Bankkvartalet, og vi vil levere bidragene den 15. Desember til Melhus Menighet. 

Melhus Menighet ber om at alle gaver må være nye og ubrukte. Gavene som pakkes inn må merkes med innhold og om det passer for jente/gutt og alder det passer for. Gavene må ikke inneholde personlige hilsninger, da disse gavene blir foreldrenes gave til barna sine. Har du lyst til å kjøpe en julegave til en voksen/eldre person, så er det lov å gjøre det og! 

For de som ønsker å støtte juleinnsamlingen med en donsjon, kan man vippse et beløp til 116120 og merke betalingen med "Juleinnsamling 2023". Hver krone teller og bidrar til å gi julestemning til de som trenger det mest. 

Bli med Melhus Menighet og MelhusBanken i å skape en meningsfull jul for alle.  

Se Melhus Menighet sin hjemmeside for mer info om juleinnsamlingen.